Ploeg Industriële Dienstverlening is een expert in het vervaardigen van complete pakketten binnen de metaal. Wij hebben ervoor gekozen geen eigen producten aan te bieden Immers, de kracht & expertise zitten juist in de vakkundige bewerking van metaal voor externe partijen.  

Alles wordt gemaakt in opdracht van de klant. Volledig toegespitst op de specifieke wensen en behoeften van de gebruiker. Van één uitdagend en complex onderdeel op maat tot een grote serie losse onderdelen.

Machines in eigen huis

Als expert in de machinebouw werkt Ploeg Industriële Dienstverlening zelf met ontbraam- en borstelmachines. Zo is er een aparte ruimte om onderdelen te borstelen, door af te bramen of te trommelen. Alleen maar om plaatwerk perfect en veilig af te werken tot zeer gladde oppervlakten. 

Gerealiseerd project

In samenwerking met een architect hebben wij een oude fabriek mogen vernieuwen.

Door diversen meubels en interieurs items van ruwe materialen te maken, zoals staal en koper, wordt de industriële look die de fabriek van oorsprong heeft behouden.

De eindgebruikers zijn moderne IT specialisten die zelf met veel plezier elke dag de meubels gebruiken. Met in het bijzonder de Messing bar & Karrewiel stalen tafel.