Ploeg Industriële Dienstverlening begeeft zich al lang in de wereld van machinebouw. Het is ooit ontstaan met de vraag om een motor te vervangen. Al snel kwamen er verzoeken om hele machines, transsportsystemen, windturbines, stellingen en geluidsisolerende wanden te monteren, bouwen en te installeren. Kortom, Ploeg Industriële Dienstverlening is in staat om vele soorten machines – volledig op maat – te produceren.

Of het nu in de regio is, in eigen land of net over de grens. Het hechte team van Ploeg draait zijn handen er niet voor om ook buiten de deur machines te bouwen en installeren als specialist in machinebouw. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk zeer technisch onderlegd, werken volledig zelfstandig, zijn oplossingsgericht en denken altijd mee met de klant. We gaan altijd voor de beste oplossing en gaan graag nieuwe uitdagingen aan.

Een van de kenmerken binnen de bedrijfsvoering is de grote flexibiliteit. Vanaf de prille start tot vandaag de dag. Dat zit diep in het DNA. Als je zo lang meedraait, weet je nu eenmaal ook veel. Dit betekent: snel kunnen schakelen, snel de dingen regelen en vooral goed ontzorgen. Dus écht ontzorgen en oplossingen aandragen, zodat de opdrachtgevers er geen omkijken naar hebben. Kortom, wij helpen klanten met vooruitgang en innovatie.

Eigen robots op moderne werkplaats

Efficiëntie is belangrijk. Voor onze opdrachtgevers en net zo goed voor onze eigen werkzaamheden. Ploeg Industriële Dienstverlening heeft dan ook geïnvesteerd in een geavanceerde robot om bepaalde onderdelen te kunnen vervaardigen. Om nóg consistenter te werken en hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Op basis van wensen van opdrachtgevers is recent een tweede snelle robot aangeschaft. Hiermee is Ploeg Industriële Dienstverlening klaar voor de toekomst.

Speciale machines in eigen huis

Als expert in de machinebouw werkt Ploeg Industriële Dienstverlening zelf met de beste ontbraam- en borstelmachines. Zo zijn er aparte ruimtes om onderdelen te borstelen, door af te bramen of af te trommelen. Alleen maar om plaatwerk perfect en veilig af te werken tot zeer gladde oppervlakten.

Voorbeelden van werkzaamheden

Ploeg Industriële Dienstverlening begeeft zich specifiek in de metaalindustrie. De klanten variëren van voedsel industrie en zorginstellingen tot architecten, grote vervoersbedrijven en windturbinebouwers.

Een greep uit recente werkzaamheden:

  • Speciale onderdelen voor windturbines
  • Ringen voor de lagers van windturbines
  • Speciale onderdelen voor OV-fietsen
  • Metalen trommels om spaanplaten te kunnen maken
  • Bewerken van koperen onderdelen voor generators windturbines
  • Messing tafelbladen
  • Metalen kapstokken
  • Metalen frame voor boekenkasten